вторник, 31 юли 2018 г.

Палитра Vampira Graveyard Glamour от LunatiCK Cosmetic Labs


Последните няколко поста бяха супер сладурски и розови, а днес преминавам към по-мрачните и готик продукти на моята тоалетка. Брандът се казва LunatiCK Cosmetic Labs и вече съм писала за няколко техни продукта в по-старите ми постове.
Марката много бързо ме спечели със страхотната си визия и висококачествената си козметика. Когато направих първата си поръчка от бранда, козметиката им можеше да се намери само в официалният им сайт, но продуктите на LunatiCK Cosmetic Labs са достъпни и в сайта Beauty Bay. Именно от там си поръчах палитрата Vampira, която е втората на марката в колекцията ми. Палитрата беше пусната в сайта им на 20-ти март тази година. Още преди да беше показана изцяло, аз бях 100% сигурна че я искам. Изчаках да бъде заредена в Beauty Bay и към средата на май месец си я поръчах. А сега и малко инфо за самата палитра.




Палитрата е вдъхновена и направена в чест на Мейла Нърми, по-известна като Vampira от телевизионното шоу "The Vampira Show", което е било популярно през 50-те години на миналия век. Преди тази палитра, Lunatick бяха направили и друга палитра вдъхновена от още една много популярна готик дама, а именно Elvira. Нейната палитра носи името Elvira, Mistress of The Dark и е следващата, която мисля да си поръчам. Но да се върнем на Vampira.
Палитрата е в типичната за марката форма на ковчег, но отпред и отвътре е изобразена красивата Vampira. Рисунките вътре в палитрата и на картонената опаковка са дело на Hag Cult и са просто убийствено красиви. 



Това е и първата палитра на Lunatick, която има и картонена опаковка. Скоро всичките им палитри ще пристигат с допълнителна кутия, а не като до сега само палитра. Както другата палитра, която имам от Lunatick, Vampira също се усеща тежка в ръката. Затваря се здраво с помощта на магнит. Вътре съдържа пет цвята сенки и всичките са шимъри. Цветовете са подбрани така, че да можете да пресъздадете запазената марка грим на Vampira. И петте цвята са в студената гама и са много подходящи за различни готик визии.



Определено това не е цветова комбинация за всеки вкус и за ежедневен грим, освен ако не сте с по-рокерски или готик стил. В този случай това ще е идеалната палитра. В ученическите ми години между 9-ти и 11-ти клас, Vampira щеше да е истинско съкровище за мен, тъй като бях винаги облечена в черно и гримът ми беше само в черната и сивата гама. Прохождащо метълче, какво да кажа, хаха. Сенките са високо пигментирани и на допир са като масло. Работи се много лесно с тях и преливането на цветовете става като детска игра. Първият път, когато пробвах сенките беше, за да пресъздам гримът на Мортиша от семейство Адамс и бях изключително впечатлена. Буквало едното око беше готово за 1 минута и изглеждаше много добре. Цветовете се бяха прелели отлично и беше нужно само по едно докосване от сянка за пълно покритие. Освен красивият арт, качествените сенки и уникалната форма, палитрата включва и огледало. То също е във формата на ковчег, а до него има едно много по-малко под формата на прилеп. 



Ето и суочове на сенките направени с пръст върху чиста кожа и кратко описание на всеки цвят:


  • Velvet Moon - този цвят изглежда сребрист на пръв поглед в палитрата, но всъщност е розово/лилав дуо хром. Може да се ползва и като хайлайтър
  • Untarnished - металически сребрист цвят
  • Astro Vamp - този цвят бих определила като синя слива
  • Necromancer - старо злато
  • Nefarious - този цвят изглежда матов, но и в него има малки блестящи частички. Бих го определила като тъмно зелен с черна основа. Блестящите частички са зелени, а самият цвят не е много тъмен
Vampira можете да намерите в Beauty Bay на цена от 32,50 евро. Палитрата е веган, не съдържа парабени и талк. Струва ли си да платите цената за тази палитра? Да, ако сте фен на Vampira или като цяло на готик или хорър стила. Да, ако нямате много сенки в студени цветове и искате да заложите на нещо качествено. Да, ако държите козметиката Ви да е веган и да не е тествана върху животни. И едно голямо ДА, ако харесвате нестандартното и знаете, че ще дадете парите си за нещо, в което е вложен труд на талантливи творци. Lunatick Cosmetic Labs се изкачват много нагоре в листа ми с любими продукти. Просто всичко в тях е перфектно! Винаги съм държала освен на качеството на стоката, така и на визията. А тук и двете са на много високо ниво. Нямам търпение за още и още нови изненади от Lunatick.



Продуктите на LunatiCK Cosmetic Labs не се тестват върху животни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар