понеделник, 30 юли 2018 г.

Хайлайтъри от Bitter Lace Beauty


Продуктите, които ще Ви представя днес са истинско предизвикателство за мен, тъй като никога преди това не съм ползвала подобен козметичен продукт и до преди няколко месеца дори твърдях, че никога няма да си купя нещо такова. В крайна сметка, изкушението беше твърде голямо и не отдавна си поръчах първите ми хайлайтъри.
Инди брандът е американски и името му е Bitter Lace Beauty. Те станаха популярни с това, че първи наложиха идеята за "rainbow" хайлайтър. Първоначално са продавали продуктите си в Etsy, но сега имат собствен сайт. Бях решена, че първите ми хайлайтъри ще бъдат именно от тях, но голямото разнообразие ме объркваше, а и както казах, не съм ползвала преди и не знаех какво да си взема. Видях, че имат опция за поръчка на Mystery Box за 50 долара и те слагат в нея продукти на стойност 90 долара по техен избор. Реших, че това е по-добър вариант, а и ще има момент на изненада. И тази поръчка направих с помощта на посредник. За момента, продуктите на Bitter Lace Beauty могат да бъдат намерени само в официалния им сайт. А сега да Ви покажа и самото съдържание на мистериозната кутия.


За 50 долара получих четири хайлайтъра, една картонена кутийка и един стикер. Допълнително имаше и две картички. Едната с благодарност за поръчката и втората, която е като кратко ревю на един от хайлайтърите. 




Всичко е хендмейд и изпипано до последния детайл. Всеки хайлайтър идва във индивидуална картонена опаковка. Големината им е 44 мм, а като грамаж са по 6 гр. 



Брандът предлага и различни картонени и пластмасови опаковки, които можете да си закупите отделно и да слагате хайлайтърите в тях. Имат дори цяла празна палитра, в която могат да се сложат 10 хайлайтъра. Палитрата е от колекцията им "Mermaid Dreams". От тази колекция получих кутийка във формата на мида, в която може да се сложи един хайлайтър.





Самата кутийка беше сложена в много симпатична торбичка в син цвят с щамповани корали. Цената на кутийката е 8 долара. Другото нещо от тази колекция е стикера с русалка. Той също е много сладурски и много ме зарадва. Не знам защо, но много се радвам да получавам стикери от различни марки козметика. Той също може да бъде закупен на цена от 1 долар. 



Сега да насочим вниманието си и към по-интересната и важна част от ревюто, а именно самите хайлайтъри. Както вече казах, получих четири вида и бях изключително доволна, че "rainbow" хайлайтъра беше един от тях. Неговото пълно наименование е Prism the Original Rainbow Highlighter.



Големината му е 44 мм и е 6 грама. Съставен е от 6 цвята, а те са: червен, оранжев, жълт, зелен, син и лилав. Тъй като продуктите са ръчна изработка, няма как да има два напълно еднакви хайлайтъра и все един от тези цвята ще надделява като количество във всяка една бройка от този вид. Това би трябвало да е ясно още при факта, че е хендмейд, но от Bitter Lace Beauty са го написали като информация. Самият хайлайтър е щампован с красива роза. 




Единичната му цена е 22 долара. Този продукт не е веган. Ето и суоч:




Следващият цвят е с името Berry Sweet и именно за него беше добавена картичка с описание. 



В сайта вече няма опция за поръчка на Mystery Box, но мисля че в описанието й пишеше, че слагат един продукт, който е лимитиран или е направен специално за кутията и за това има сложено ревю за него. Не успях да намеря този хайлайтър в сайта им, за това мисля, че е бил само за кутията. Цветът му напомня розово злато, а ароматът му е най-сладкият, който съм помирисвала сред козметиката. Ухае супер много на ягодов сладкиш. Лично на мен ми напомня на химикалките, които бяха с ароматизирано мастило и тетрадките ми в училище миришеха на ягоди. 




Той нямаше щампа отгоре като другите и е малко по-блестящ. Също така самата му текстура е по-различна и е с по-големи частички. Суоч и на него:




Следващият хайлайтър носи името Royalty. Той е със лек жълт цвят. Много е фин като текстура, без големи блестящи частички в него. 




Цената му, когато си поръчвах кутията беше 18 долара, но сега е намален на 9. Грамажа и големината му са същите като на останалите хайлайтъри. Този продукт е веган. Ето суоч:




Последният хайлайтър е с името Unbirthday. Украската му наподобява мрамор и също като Prism е комбинация от няколко цвята. 




Тук също важи забележката, че няма как да са идентични всички бройки и ще има лека разлика във всяка една от тях. В моят преобладава златния цвят и на пръв поглед дори не се доближава до хайлайтъра, който е сниман в сайта на Bitter Lace Beauty. Цветовата комбинация тук включва златно, лилаво, розово и синьо. Текстурата на Unbirthday е микс от финни и по-големи блестящи частици. Този хайлайтър също е ароматизиран и ухае на сладкиш. Големината и грамажа, както вече казах, са еднакви. Unbirthday е наличен в сайта на Bitter Lace Beauty и цената му е 20 долара. Този продукт не е веган. Ето и неговият суоч:




Сега да изчислим и на каква стойност са били моите продукти в кутията. Както написах, Bitter Lace Beauty обещават продукти на обща стойност 90 долара. Кутийката струва 8 долара, стикера е 1 долар, Prism хайлайтъра е 22 долара, Royalty е бил на цена от 18 долара, Unbirthday е 20 долара. Тъй като, Berry Sweet е лимитиран само за кутията и го няма в сайта, предполагам че стойността му е 18 долара, ако съдя по другите лимитирани хайлайтъри в сайта. И така докарахме обща стойност от 87 долара, като съм сложила най-ниската цена на Berry Sweet. Най-високата цена на лимитираните продукти е 28 долара. Кутията наистина си заслужава парите.



И четирите цвята са супер пигментирани и ако искате съвсем лек блясък, трябва да се внимава с количеството. Освен за хайлайтъри, можете да ги ползвате и във грим визията си за очите. Ще бъдат чудесен избор за озаряването на вътрешния ъгъл на окото и за под веждата. Като цяло, хайлайтърите на Bitter Lace Beauty са много вдъхновяващи и като цветове, и като визия. Не знам дали ще има човек, който не би оценил тези произведения на изкуството. Аз много държа на хубавата визия на продуктите и на това как ще са поднесени на клиента. Bitter Lace Beauty ме спечелиха веднага и нямам търпение да поръчам още неща от тях. Дори и Jeffree Star беше впечатлен от "rainbow" хайлайтъра. Това е видеото, в което той говори за хайлайтъра и за самия бранд ( цък! ). Bitter Lace Beauty доставят до България, но цената на доставката е около 22 долара. При поръчка на продукти за 200 долара или повече, доставката е безплатна. Аз поръчах кутията чрез посредник.
Продуктите на Bitter Lace Beauty не се тестват върху животни!

2 коментара:

  1. Уникален пост, както винаги, Миленка. Прекрасни, контрастни снимки, продуктите са уникални и винаги се радвам, че ни поднасяш нещо различно, защото ми е писнало от банални мнения.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти! Старая се да показвам колкото се може повече марки, които са малко познати в българските блог среди. Радвам се, че има хора като теб, които го оценяват :)

      Изтриване