вторник, 17 юли 2018 г.

Палитра Soul Blooming от Nabla Cosmetics


Здравейте! В миналият пост Ви накарах да помечтаем за есента, а днес Ви връщам обратно в пъстрата пролет. В помощ ще ми дойде най-новата палитра от италианския бранд Nabla Cosmetics, а нейното име е Soul Blooming. Палитрата беше пусната на пазара в началото на месец май. Създателите й са вдъхновени от романтиката, която носи пролетта и палитрата изглежда супер нежно и красиво както ще видите и от снимките. Винаги, когато даден продукт ми хареса страшно много, снимките за ревюто му също са голямо количество. И при тази палитра не е изключение.



По традиция започвам ревюто с опаковката, която в този случай е супер сладка и кукленска, точно олицетворение на думата "girly". Палитрата е отрупана с цветя, а цветовете им са нежни и пастелни. Вътре пък около сенките е в много блед син цвят. Компактна е и лесна за съхраняване при пътуване. Направена е от картон и се затваря посредством магнит. Да поговорим и за самите сенки. 



Това е първият ми сблъсък с продукт на марката и съм наистина приятно изненадана. Качеството на сенките е много добро и бих си позволила да ги сравня със тези на Too Faced. Преливането на цветовете става бързо и лесно. Цветовата комбинация на палитрата позволява да се измислят много ежедневни и вечерни визии. А пък подбора на цветовете е абсолютно достатъчен за създаването на цялостен грим на очите без да има нужда от друга палитра.Не са свръх пигментирани, но не мисля че това е минус. Пигментацията им е добра и трудно ще се направи грешка. Примерно, при Anastasia Beverly Hills и Jeffree Star, пигментацията е много висока и трябва да се внимава с количеството и лесно се допускат грешки. При Soul Blooming това е почти невъзможно и е добра палитра за начинаещи. 


Палитрата включва 12 цвята със три различни финиша: матов, металически и един, който се нарича Кристал. Сянката със този финиш е "Honey Drip". Формулата й е много блестяща и отразяваща светлината с така наречения "мокър ефект". Може да се използва като горен слой върху друг цвят сенки. Доста силен блясък има тази сянка. Ползвах я веднъж във вътрешния ъгъл на окото и няколко човека отбелязаха, че съм с повече грим. Всъщност, не бях със силен и много набиващ се на очи грим ( бях използвала Gea и Chamomile също от Soul Blooming ), но Honey Drip изпъкваше много. Матовите цветове в палитрата са меки и почти не се разпрашват. Металическите са ми най-любимите в палитрата. Ужасно красиви са! При тях можете да пробвате да ги нанасяте с навлажнена четка. Така ще изпъкват повече и ще изглеждат по-блестящи. Ето и суочове на сенките направени с пръст върху чиста кожа:




Палитрата можете да намерите в сайта Pink Panda на цена от 70 лв. Аз си поръчах моята от Beauty Bay, където цената е 36,50 евро. Можете да си поръчвате продукти на Nabla Cosmetics до България и от официалния им сайт. Там цената на Soul Blooming е 35,90 евро. Ето снимка и на задната част на палитрата:


Продуктите на Nabla Cosmetics не се тестват върху животни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар