четвъртък, 28 юни 2018 г.

Комплект Up and Away Течни Червила от ColourPop


Здравейте! Днешният пост ще навява есенно настроение и със снимки, и с цветове. Последните дни и времето си е направо есенно, което ме радва изключително много. Който ме познава, знае че лятото не е моят сезон и с нетърпение чакам есента и зимата, когато се чувствам най-добре. С днешното ревю ще се опитам да Ви накарм да помечтаете и Вие за красивите цветове на есента, като представя на вниманието Ви този комплект от течни червила на американската марка ColourPop.



Комплекта се казва Up and Away и включва три цвята течни червила, а техните имена са Love Bug, Mama и Calypso. И трите могат да се поръчат и единично. Червилата идват в симпатична малка кутийка и всяко е в доста изчистена бяла опаковака. Шишенцата са семпли, но не изглеждат евтини като се има предвид, че цената на едно червило е около 6 долара. Единственото нещо , което може да бъде споменато като минус в шишенцата са надписите по тях. Доста бързо се изтриват и изглеждат малко грозно, все едно са супер стари. 


Апликаторите са съвсем класически, както на повечето течни червила, но е малко трудно да се нанесе добре червило само с тях, особено ако и цветът е по-тъмен. Аз не съм експерт в нанасянето на тъмен цвят с апликатор и ми е трудно да използвам двата тъмни цвята, защото грешките доста се виждат. 


Цветовата гама на червилата е доста подходяща за есента и зимата. Две от червилата са с матов финиш и едно е със сатенен.  
  • Love Bug - матов махагонов цвят; 0,64 гр
  • Mama - матов кафеникаво оранжев цвят; 3,2 гр; веган
  • Calypso - сатенен тъмно розов цвят; 3,2 гр; веган


Като трайност червилата са много добри за цената си. Издържат доста време на устните, дори и при хранене. Матовите цветове не изсушават устните прекалено много. Определено бих препоръчала червилата на ColourPop, ако си търсите достъпен, но качествен продукт. Цената на Up and Away е 16 долара. По отделно, всяко червило струва 6,50 долара. 


Продуктите на ColourPop не са тествани върху животни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар