четвъртък, 18 октомври 2018 г.

Продукти от Black Moon Cosmetics


Здравейте! В днешното ревю ще Ви представя три продукта от американската инди марка Black Moon Cosmetics. Брандът е съсредоточен към готик културата и са на пазара от 2015 година. Първоначално започват с течни червила, но сега могат да се намерят и други продукти в сайта им.
Истински бум беше пускането на първата им палитра със сенки в началото на месец февруари тази година. Името на палитрата е Orb of Light-Full Moon Palette и ще е главният герой в ревюто ми днес.



Тази поръчка направих с помощта на посредник в началото на август и пристигна при мен в началото на септември. Както и сами виждате, кутията в която пристигнаха е уникална! Супер много ми харесва рисунката вътре и черната хартия, с която бяха увити нещата. 

Казвала съм и преди, че обръщам голямо внимание на опаковките на продуктите и на начина, по който ги изпращат към потребителят. За Black Moon оценката ми е 10/10 в това отношение. Сега и към по-интересната част от ревюто, а именно палитрата. Тя идва в черна картонена опаковка, която имитира змийска кожа. Надписа е с прекрасен готик шрифт и е холограмен. 




Опаковката е залепена и от двете страни със стикерчета във формата на пълна луна, което е страхотен детайл. Друг много симпатичен детайл са щампованите фази на луната от вътре на опаковката.



Самата палитра е направена от пластмаса, надписа отново е холограмен и е релефен. Изработката е много добра и се усеща стабилна в ръката. Формата на палитрата е по-нетипична и наподобява половин луна, когато е затворена и пълна луна, когато се отвори. 



Палитрата съдържа 8 матови цвята. Те носят имената на пълнолунията през различните месеци. Имената на цветовете са написани на гърба на палитрата.



Единствено сянката в цвят "New" е с различна големина от другите и е повече количество. Идеята е да се използва като основа и като цвят за запечатване на основата върху клепача. Сенките са мнооого пигментирани, но се работи лесно с тях и се блендват бързо. Единственият минус в тях е разпрашването. Като ги нанасяте по клепача няма никакъв паднал цвят по лицето, но в самата палитра става доста прашно, ако не сте внимателни. Най-добре е да се взема от сянката със леки потупващи движения и така разпрашването е минимално. Пък и както казах, сенките са много пигментирани, така че това е достатъчно за да вземете нужното количество цвят. Качеството им е високо. Не случайно ги сравняват със сенките на Кат Вон Ди. Издържат на клепача през целия ден без да се променят въобще. Няма размазване или събиране в сгъвките. Просто са невероятни! Ето и суочове на сенките направени с пръст върху чиста кожа:


С палитрата идва и четка. Тя е голяма и е идеална за нанасяне на основния цвят по целия клепач. Аз я използвам да нанасям цветът "New" преди да започна да работя с другите цветове. Много е мека и удобна. 



Цената на палитрата е 48 долара.
Другият продукт, който си поръчах е едно червило от серията им Liquid To Mattes, което искам още от миналият Хелоуин. От Black Moon бяха пуснали трио течни червила, които бяха в супер яката опаковка и естествено ги исках, но бяха лимитирана колекция и ги изпуснах. За моя радост, единият цвят остана за постоянно в сайта им и за късмет беше точно този, който исках. 



Името му е Harvest, което е името на сезона през който се събира реколтата. Влюбена съм и в името, и в цвета на това червило, който е червеникаво оранжев. Просто е перфектно за есента. То също идва в красиво изрисувана опаковка. 





Шишенцето също е много симпатично и има малка релефна луничка. Апликатора е плосък от двете страни. Като го видях си помислих, че ще ми е много трудно да го нанасям хубаво на устните, но останах приятно изненадана. Дори то стана червилото, което слагам най-лесно. Засъхва много бързо и не изсушава устните много. Сваля се трудно, което е плюс, ако искате да го сложите един път и да не го мислите много след това. Има страхотен аромат на ванилия.



Абсолютно влюбена съм в това червило като трайност, цвят и нанасяне. Със сигурност ще си поръчам и други от техните цветове. Снимка на Harvest върху устни:



Цената на червилото е 18 долара.
Във кутията имаше и добавена картичка с кратко ревю на палитрата.


Заключението ми за продуктите на Black Moon Cosmetics е, че са супер добрите и заслужават всяка дадена стотинка. За момента, техните продукти могат да бъдат намерени само в официалният им сайт, но пращат и до България. От сега бих казала, че Orb of Light може би ще стане годишният ми любимец в категория "Палитри".



Продуктите на Black Moon Cosmetics не се тестват върху животни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар