понеделник, 17 декември 2018 г.

Комплект Мини Червила от Bésame Cosmetics


Навън е прекрасна бяла приказка и аз съм все по-нетърпелива за Коледа! Искам вече да раздавам подаръци и да получавам такива! До празникът остават броени дни и до тогава ще Ви представя няколко продукта, които са още една мотивация за цветна и блестяща Коледа.
Първото Коледно ревю ще е на този симпатичен комплект с мини червила от марката Besame Cosmetics. В предишният пост Ви представих палитра на същата марка, така че вече Ви е позната.



Още от сега ще Ви кажа, че този комплект вече не е наличен, но всяко едно от червилата може да бъде закупено отделно. Комплектът е бил пуснат в продажба към края на 2016 година и се е задържал доста време, тъй като аз си го поръчах тази година през април. Когато си избирах какво да си поръчам от сайта на Besame, много исках да пробвам някое от червилата им, но не можех да реша кое точно да бъде. Видях комплекта и цената му беше много добра, та реших че това ще е най-добрият вариант. Цената му беше към 22 долара. 



В комплектът са включени 5 броя мини червила в най-известните цветове на марката. Всяко червило е 1 грам. Идват в много красива опаковка, на която са написани имената на цветовете и годината, в която са били най-популярни. Кутийката е супер красива и все още си ги държа в нея. А сега и самите червила.



Цветовете, които преобладават са в червено, има едно в розов цвят и едно кафяво червило. Гилзите им са направени от пластмаса. За да изкарате червилото, трябва да бутнете едно бутонче отстрани. Цялата визия на опаковката и на самите червила е ретро. 


Дори ароматът на червилата напомня на тези от едно време, когато ровех в кутията с гримове на мама и се мажех. Не мога да го опиша с точност, но просто мирише на ретро червило. Пигментацията им е много добра. Нанасят се лесно и не е нужно напластяване, за да се получи добро покритие. Усещат се много комфортно на устните. Финишът им не е напълно матов, а изглежда по сатенен. Имат добра издръжливост и се задържат на устните дори и след хранене. Ето и суочове на цветовете:


Както споменах, комплекта вече не се предлага в сайта на марката, но всяко едно от червилата може да бъде закупено отделно в пълен размер. Цената на пълноразмерните червила е около 22 долара. Сайта предлага доставка до България. Аз си ги поръчах чрез посредник. Като заключение ще кажа, че съм много впечатлена от червилата на Besame Cosmetics и бих си купила и пълните им размери. Качеството им е на много добро ниво и заслужават повече внимание.

Продуктите на Besame Cosmetics не се тестват върху животни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар