сряда, 30 октомври 2019 г.

HalloWeek 2019: The Halloween Pigment Collection от Sample Beauty Ревю


Продължавам напред със моите HalloWeek ревюта на козметика. За днес съм Ви подготвила нещо съвсем ново и тематично за Хелоуин. Една специална колекция, която е лимитирана, но все още можете да се сдобиете с нея, ако побързате.


Представям Ви Хелоуинската колекция със прахообразни пигменти от марката Sample Beauty. Открих тази колекция съвсем случайно докато разглеждах "Halloween" секцията в Beauty Bay. Харесаха ми цветовете и имената на пигментите. Много се зарадвах, че са само 4 цвята и са достъпни. Никога преди това не съм имала и не съм използвала такъв вид пигменти, но реших да рискувам и да пробвам нещо ново.


Колекцията включва 4 цвята прахообразни пигмента с блестящи частички. Цветовете се намират в здрави стъклени бурканчета, имат пластмасов предпазител и се затварят с метална капачка. Самите бурканчета пък са прибрани в прозрачен спейсбек, който е допълнителна защита, ако случайно бурканчето се отвори. На гърбът на всяко пликче има информация за цвета. 



Количеството пигмент, което получавате е 2,5 грама. Цената им в Beauty Bay е по 11,25 евро за цвят. Нямаше опция да ги вземете като комплект, а само единично. Все още ги има в сайта, освен цвета "You're Just My (Blood) Type". Във официалният сайт на Sample Beauty всеки цвят струва по 9,95 паунда, комплекта е 30 паунда и са налични. Имената на пигментите са: Resting Witch Face, Creepin' It Real, Give 'em Pumpkin To Talk About и You're Just My (Blood) Type. И как моето сърце да не трепне при тези имена и цветове, хаха! 


За да получите хубави и насите цветове, трябва да използвате основа за прахообразни пигменти. Аз си купих лепило на същата марка, което те препоръчват да се използва. Името му е Glitz Glue и цената му в Beauty Bay е 8 евро. 



Със помощта на апликатора нанасяте лепило на желаното място, изчаквате 5 секунди и с пръст или плоска четка слагате от пигмента. Лепилото може да се използва също за поставяне на изкуствени мигли и за глитър. Ето и как изглеждат Хелоуин пигментите нанесени с пръст върху Glitz Glue:


Цветовете изглеждат наистина страхотно и беше много трудно да ги премахна. Ще ми свършат страхотна работа за вечерта на 31 октомври. Определено ще си купя още пигменти на марката. Sample Beauty предлагат setting spray, който идва с помпичка за пръскане и капкомер. За какво е капкомера ли? С негова помощ можете да превърнете всеки пигмент в наситена боя за лице и тяло. Нужно е само да си отделите малко цвят от даден пигмент, да капнете 1-2 капки и готово. Името на продукта е Multi Use Setting Liquid Setting Spray and Mixing Liquid, а цената му в Beauty Bay e 15 евро за 50 мл. При следващата ми поръчка със сигурност ще го поръчам. 



Продуктите на Sample Beauty не се тестват върху животни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар