вторник, 29 октомври 2019 г.

HalloWeek 2019: Очна Линия Hydra FX Liner от SUVA Beauty Ревю


Дойде ред и на козметиката в първата HalloWeek серия на блога ми. Някои от продуктите, които ще Ви представя през тези дни са специално пуснати за Хелоуин, а други просто са много подходящи за празника. Днес ще Ви покажа два продукта от втория тип. 

Брандът се казва SUVA Beauty и станаха много популярни в интернет именно с тези продукти, които ще Ви покажа сега. Не знам как да ги нарека точно на български, за това ще ги пиша като очна линич, въпреки че може да се използват навсякъде по лицето и тялото. Двата цвята, които си взех са от UV серията им, заради която станаха такъв хит в инстаграм бюти средите. Аз нямам такава светлина, за да се насладя на цвета им и да Ви ги покажа "светещи", но им много дами, които правят уникални визии с тях. 


Цветовете, които си закупих се казват "Dance Party" и "Acid Trip". От много време исках да си взема от тези продукти на марката и реших, че тези цветове са най-подходящи за сезона. Просто като ги видях си казах, че изглеждат точно като candy corn бонбонките, които ги няма при нас, за съжаление ( или аз не съм ги открила още ). Марката има още 4 цвята към UV серията си и мисля да се сдобия и с тях. Бурканчетата идват в красиви картонени опаковки, които се отварят много трудно, хаха. Както виждате от снимката, аз успях да скъсам едната. Цветовете са поставени в пластмасови бурканчета, а количеството им е 10 грама. 



За да "активирате" цвета, трябва да използвате влажна четка. Нанасят се много лесно и цветовете са супер наситени. Дори само като се гледат в бурканчето са заслепяващи. Всичко останало, което Ви е нужно е въображение. Ето и как изглеждат моите два цвята:


Продуктите на SUVA Beauty можете лесно да откриете и поръчате от Beauty Bay. Цената им, когато си ги поръчвах беше 12,80 евро, а редовната им е 16 евро. В Beauty Bay често имат намаления, така че ги следете за изгодни оферти. 


Продуктите на SUVA Beauty не се тестват върху животни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар