вторник, 11 декември 2018 г.

Палитра Keep Singing от Bésame Cosmetics Ревю


Здравейте! Днес ще си говорим за една палитра сенки, която ме спечели от пръв поглед. Нейното име е Keep Singing, а брандът който я предлага е Besame Cosmetics. Преди да започна с палитрата, нека Ви кажа няколко думи за марката, ако не Ви е позната.
Besame Cosmetics е американски бранд, а създателката му е вдъхновена от винтидж козметиката. На пазара са от 2004 година, а в каталога им можете да намерите много интересни продукти. Те правят нещо като репродукция на класически лукзозни гримове от 20-те, 30-те, 40-те и 50-те години на миналия век. А сега да преминем и към палитрата, която е героят на днешното ревю.


Палитрата е част от лимитираната им серия, която пускат на 9-ти ноември 2017 година по случай 80-ият юбилей на филма "Снежанка и седемте джуджета" на Дисни. Колекцията им е в колаборация с Дисни и е изцяло вдъхновена от филма. 



Започвам първо с опаковката на палитрата, която е просто уникална! Палитрата идва в картонена кутия, която има капаче и като го повдигнете виждате лицето на Снежанка, което е върху палитрата, а отгоре на капачето има кратко описание на палитрата. 

Опаковката е в много красив червен цвят и е украсена със сини и златни детайли. На гърба на кутийката са показани и цветовете, които са в палитрата и са представени във формата на ябълки. 

А сега да погледнем и самата палитра. Капакът е с ликът на Снежанка, пише само Snow White и в златен цвят. Долната част на палитрата е в тъмно син цвят.



Палитрата не е много голяма и ще е удобна за пътуване. Направена е от пластмаса и метал. Усеща се тежка в ръката, което й придава лукс. Вътре в нея получавате 8 цвята сенки със матови и блестящи финиши. 


Цветовете са мега красиви! Работи се лесно с тях, преливат се чудесно и са дълготрайни дори и без база на клепача. Пигментацията им не е най-високата, която съм пробвала, но също е на много добро ниво. Цветовете Once Upon a Time и Apple са супер красиви и са ми фаворитите от палитрата. Ето и суочове на цветовете направени с пръст върху чиста кожа:




Цената на палитрата беше около 40 долара. В колекцията имаше още 2 палитри, но вече няма нито една от тях в сайта на Besame Cosmetics. Колекцията не е напълно изчерпана и в сайта им има останали още някои продукти. Можете да цъкнете тук и да разгледате. Сайта предлага доставка до България, но аз направих моята поръчка чрез посредник през април тази година и пристигнаха при мен към средата на май месец. В палитрата няма включена четка, но има прекрасно огледало. 


Едно нещо ще кажа за тази палитра: уникална! Всичко в нея ми харесва страшно много. Цветовете са красиви и е изпипана до последния детайл, което винаги ми прави впечатление. Според мен, всяка стотинка дадена за нея си заслужава. Винаги съм била фенка на Дисни и на всякакви винтидж продукти, а тук получавам и двете. Много съм доволна, че открих Besame Cosmetics като марка и нямам търпение да пробвам още от техните неща.

Продуктите на Besame Cosmetics не се тестват върху животни!

2 коментара:

  1. Цветовете са точно моите. Само червеното ме притеснява леко, но може да се вкара в употреба като лек блъш - класическата снежанка с румени бузки ще стана :) Весели и приятни празници ти желая!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не се бях замисляла, но наистина червеното може да се използва и като руж. Весели празници и на теб :)

      Изтриване