сряда, 28 март 2018 г.

Jeffree Star Cosmetics Androgyny Palette Ревю


Героят в днешния пост е много розов и много шарен. Продукт, в който се влюбих от пръв поглед и страшно много исках да имам в колекцията си. Това е палитрата Androgyny на Jeffree Star Cosmetics. Джефри ми е един от най-любимите ютубари и мога да го гледам с часове. Визията му за грим също много ми допада, а от козметиката му искам всичко! Сега съм в очакване на новата му палитра Blood Sugar. В нея също се влюбих веднага, дори само като видях опаковката. Но сега да се върна на Androgyny Palette. 




Палитрата е просто уникална! Опаковката, цветовете, пигментацията... Дори от чисто колекционерска гледна точка, тази палитра трябва да е в колекцията на всеки любител на грим. Поне за мен тя е произведение на изкуството. Палитрата идва в тъмно кафеникаво-червена картонена опаковка със златни надписи и лого. Изглежда кичозна, но все пак говорим за продукт на Джефри и дори да не сте му фен трябва да е повече от очаквано, че няма да е нещо стандартно и семпло. Точно това е и причината, заради която толкова харесвам нещата му. Палитрата е изкрящо розова и отново със златно лого и надписи. Външната й част е направена от изкуствена кожа, наподобяваща кожата на влечуго.




Вътре е истинското съкровище. Получавате 10 цвята, силно пигментирани сенки. Размерът на всяка една сянка е доста голям. Нямам в колекцията си палитра със по-големи или равни на тези размери за всеки цвят. Получавате едно стабилно количество сенки, въпреки че са само 10 цвята. Гамата е разнообразна и можете да сътворите най различни интересни визии. Всеки цвят си има щампована звезда и ми беше много мъчно като започнаха да изчезват една по една. 




Качеството им е просто на друго ниво! Разнасят се на клепача лесно, но трябва да се внимава с количеството, което взимате, защото както казах са супер пигментирани. Цветовият подбор е интересен и не се среща често в други палитри. Матовите цветове се разпрашват малко повече, но не е нещо врапиращо. Тяхната пигментация също е много добра. Като трайност, сенките се представят горе-долу добре. Със основа издържат целия ден, но без основа направо изчезнаха след 4-5 часа носене. Събраха се в сгъвката на окото и до края на деня почти изчезнаха. Това ме разочарова, защото съм носила и много по-евтини сенки без основа и са издържали почти целия ден. Обикновено тествам палитрите със и без основа, защото много рядко някоя палитра да се представи зле с основа. Пък и да си кажем честно, не винаги имаме време за най-изпипания грим и за абсолютно всички продукти, а искаме да се приготвим по-бързо. Тук обаче задължително трябва да слагате основа за сенки, за да нямате проблеми с грима. Това е единствената ми забележка към палитрата. На следващата снимка можете да видите суочовете на палитрата. Както винаги те са направени върху чиста кожа с пръст. 



Палитрата можете да си поръчате през Beauty Bay или Beautylish. Цената в Beauty Bay е около 55 долара, а в Beautylish е 45 долара. Във официалният сайт на марката, цената на Androgyny е 45 долара. Продуктът е веган. Ето и задната част на опаковката със съдържанието:



Като заключение ще кажа, че съм доволна от палитрата и много се радвам, че е част от колекцията ми. Страхотни цветове, супер пигментация и шантава визия. Със сигурност ще увеличавам продуктите на Джефри върху тоалетката си и с нетърпение чакам всеки нов негов продукт! 

Продуктите на Jeffree Star Cosmetics не са тествани върху животни! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар