неделя, 23 декември 2018 г.

Хайлайтъри Blacklight Highlight от BH Cosmetics


Какво са празниците без малко блясък? Това време от годината е идеално за смели гримове придружени със добра доза блясък. За това, днешното ревю ще бъде на тази тема и ще Ви представя една палитра с хайлайтъри, която стана доста популярна и обичана в бюти обществото. Тя се казва Blacklight Highlight и е от американският бранд BH Cosmetics.
 

Палитрата доби голяма популярност след като Ники от NikkieTutorials я използваше доста често във видеата си и я хвалеше. Аз лично много харесвам и нея, и BH но тази палитра въобще не ми беше в списъка с желания, защото не съм най-големият фен на хайлайтърите ( все още ). Получих палитрата като подарък с друга поръчка от сайта им и се зарадвах, че ще мога да я пробвам. Просто, чакам денят в който ще откача и по хайлайтъри, хаха. Но сега да насочим вниманието си към палитрата.


Получавате 6 големи цвята в красива опаковка. Харесвам опаковките на BH, защото са изчистени, но не и прекалено семпли. Тази палитра е със студените цветове, а те имат и друга с по-топли, която се казва Spotlight Highlight. Честно казано, радвам се че получих тази. Цветовете изглеждат супер красиво и изпъкват чудесно на черния фон на палитрата. Палитрата е картонена, затваря се с магнит и има огледало. Хайлайтърите са много финни и добре пигментирани. И шестте цвята имат уникален блясък и изглеждат супер върху кожата. Разнасят се лесно и са Ви достатъчни 1-2 минавания, за да добиете красив блясък, който да не е натрапчив. Ако обаче сте фенки на силният, BH препоръчват да напръскате четката си със сетинг спрей. Тогава получавате извънземен блясък! Дори без спрей, а с малко повече минавания се получава доста силен хайлайт, но със спрей ще ги ослепите, хаха. Освен за лице, можете да ползвате цветовете и в грима на очите си. Страхотни са за озаряване на вътрешният ъгъл на окото и за блясък под веждата. Над горната устна също седят убийствено! Ето и суочове на цветовете:


Намирането на тази палитра е супер лесно и то от доста места. Можете да си я поръчате от немският сайт на марката, където цената й е около 14 евро. Има я в Beauty Bay и дори сега е намалена на 10,67 евро. В България също я има в сайта Notino. Там цената е 38,90 лева. В официалният сайт на марката, палитрата струва 17 долара. Цените не са много твърди, защото те правят много често намаления и трябва да ги следите. Пускат много изгодни сделки и получавате наистина добри продукти. 


На мен палитрата доста ми допада и ще си я ползвам с удоволствие. Бих я препоръчала на всеки. Чудесна е и за начинаещите в хайлайтването като мен, и за феновете на силния блясък. 

Продуктите на BH Cosmetics не се тестват върху животни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар