петък, 4 януари 2019 г.

Палитра Agent Carter Passport Shadow от Bésame Cosmetics Ревю


Здравейте и честита нова година! Пожелавам Ви една страхотна 2019-та година богата на много хубави моменти! Преследвайте мечтите си и вярвайте в себе си!
 
Ще започна новата година с ревю на най-любимите ми продукти от декоративната козметика, а именно палитрите. Палитрата в днешното ревю е с една от най-оригиналните опаковки в колекцията ми. Името й е Agent Carter Passport Eyeshadow Palette и е част от колекцията на Besame Cosmetics, която носи името Agent Carter 1946 Collection.



Вдъхновението за тази колекция идва от женския персонаж Пеги Картър, която е комиксов герой на Марвел и главно действащо лице в сериала "Агент Картър". Палитрата е с форма и външен вид на английски паспорт. Дори вътре е щампован с данните на Пеги Картър и огледалото му е разположено така, че да изглежда като място за паспортна снимка. Страхотно хрумване, нали? 



Опаковката е просто невероятна и несъмнено получава оценка 10/10! Изпипана е до последният детайл. Много е компактна, усеща се тежка в ръката и се затваря здраво с помощта на магнит. Супер лесна за съхранение. Нека обърнем внимание и на цветовете в нея.


В палитрата получавате 6 цвята сенки с матов и блестящ финиш. Цветовете са красиви, лесно се работи с тях и почти не се забелязва разпрашване. Пигментацията им не е висока, но е задоволителна. Аз лично не виждам много варианти на грим визии само с тази палитра и често използвам и други палитри заедно с нея. Качеството им е много добро! На пипане са супер меки, блендват се бързо и лесно. Цветът Zero Matter е много нежен шимър, който става още по-блестящ, ако използвате навлажнена четка. Можете да го използвате и като хайлайтър. Ето и суочове на цветовете, които са направени с пръст на чиста кожа:


Колекцията е направена в колаборация с Марвел и палитрата има съответния печат на гърба си. В сайта на Besame вече не е останало нищо от въпросната колекция, но те често правят колаборации с различни компании. Сега например имат продукти свързани с Питър Пан и Мики Маус. Силно се изкушавам да си поръчам нещо, но за сега се сдържам, хаха. Палитрата Agent Carter беше на цена от около 36 долара. Цената е малко висока за палитра, която има само 6 цвята, но все пак говорим за инди марка и за изпипан външен вид. Аз съм доволна от Besame Cosmetics и с удоволствие бих поръчала още неща от тях.


Продуктите на Besame Cosmetics не са тествани върху животни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар