неделя, 13 януари 2019 г.

Палитра Aurora Lights от BH Cosmetics Ревю


Преди няколко дни Ви попитах в инстаграм коя палитра на BH Cosmetics искате да видите и почти единодушно избрахте Aurora Lights. За това днес изпълнявам желанието Ви и ще си говорим за тази супер цветна палитра.

Вече съм писала за Galaxy Chic палитрата, която беше първата на BH от така нареченото им галактическо семейство. След нея има пуснати още три палитри на тази тема и Aurora Lights е най-новото попълнение.



Палитрата е направена от картон и се затваря с магнит. Не е много голяма и е сравнително тънка. В нея има 18 цвята печени сенки. Формулата им е по-различна от тази на обикновените сенки и позволява да се използват както със суха четка, така и с мокра. При нанасянето им с мокра четка получавате по-наситени и блестящи цветове. Сенките в Aurora Lights са доста пигментирани и без да е нужно навлажняване на четката. Друго нещо, което забалязах при тях е че са доста по-мазни от сенките в Galaxy Chic, които са доста по-сухи. И те са много добри и ги харесвам, но Aurora ме спечели с тези меки и мазни сенки. Пигментацията им също е много по-добра, разнасят се лесно и се работи много приятно с тях. Най-добре се нанасят с гъста четка с по-твърди косъмчета, ако решите да ги ползвате сухи. Не мърдат от окото през целият ден и изглеждат невероятно. Цветовете както и сами виждате са доста крещящи, но биха могли да се измислят няколко ежедневни визии само с тази палитра. Аз лично съм голяма фенка на цветните и блестящи палитри, обичам да си правя по-забавни гримове за работа и нямам проблеми с палитри, които нямат матови цветове. Ако Вие предпочитате матовите и по-неутрални гримове, не мисля че тази палитра ще Ви върши голяма работа. 

Някои от цветовете можете да използвате и за хайлайт на лицето. Ето и суочове на сенките направени с пръст върху чиста кожа:





Сенките на първият ред са някак по-прозрачни от другите в палитрата и точно някои от тях можете да използвате като по-нестандартен хайлайт. 


Можете да закупите Aurora Lights най-лесно от Beauty Bay или от немският сайт на BH Cosmetics. Цената на палитрата в Beauty Bay е около 26 евро, а в немския сайт е около 20 евро. В официалният сайт често правят намаления и можете да я издебнете и на по-ниска цена. 
Определено палитрата си заслужава и бих я препоръчала на всеки, който си търси цветни сенки на изгодна цена и с добро качество. Ако не сте пробвали козметиката на BH, то аз горещо Ви препоръчвам да се сдобиете с нещо тяхно. Няма да съжалявате. 


Продуктите на BH Cosmetics не са тествани върху животни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар