събота, 26 януари 2019 г.

Палитра Weekend Festival от BH Cosmetics Ревю


Последните няколко поста ми върви само на палитри и мисля скоро да разнообразя с разни други теми, защото започна да ми става скучно да пиша само за палитри колкото и да ги обичам, хаха. Преди да обърна внимание на другите теми обаче, днес ще си говорим за палитрата на BH Cosmetics, която се казва Weekend Festival.
Преди няколко дни Ви попитах в стори в инстаграм коя палитра искате и тази спечели доста убедително. Съперничката й беше Royal Affair, която е в по-топли кафяви цветове и бях много приятно изненадана, че повечето от Вас искат ревю на цветната. Да се гмурнем в това разноцветно море от сенки и да видим дали си заслужава да имате тази палитра в колекцията си.


Започвам както винаги с външния вид и първите впечатления от докосването на палитрата. Направена е от картон, затваря се с помощта на магнит и вътре има огледало. Не е много голяма, но не е и много малка. Доста симпатичен размер е и ще е удобна при пътуване и съхранение. Не идва в картонена кутийка, а само е пъхната в нещо като държач, който я предпазва от евентуално отваряне. Украската на палитрата е много свеж и летен. Замечтах се за лятото докато я снимах, хаха. Сега да се насочим към сенките. 


Получавате цели 20 цвята, с които можете да развихрите въображението си. На допир са меки и не са много сухи. Единствено Neon и Euphoria са малко груби при пипане, но всички други сенки са меки и нежни. Пигментацията им е висока и трябва да се внимава с количеството, което взимате с четката. Бях много приятно изненадана от това им качество, защото наистина не очаквах, че ще са толкова пигментирани. В повечето случаи, цветните палитри са с нисък пигмент и са като тебеширени. Тук качеството е идеално за цената. Блендват се много лесно и издържат на клепача през целият ден. Шимърите са най-интензивни, ако се нанасят с влажна четка. Ето и суочове на сенките върху чиста кожа направени с пръст:



Палитрата можете да поръчате най-лесно от Beauty Bay или от немският сайт на BH. Цената й е около 22 евро. Ако искате цветна палитра на добра цена и с високо качество, то аз Ви я препоръчвам с две ръце. Ще направя едно малко сравнение с палитрата Ultimate Shadow Palette на NYX в цвят Brights и ще Ви кажа, че тази на BH е 1000 пъти по-добра и пигментирана. Писала съм ревю за палитрата на NYX и казах колко разочарована останах. За това, ако искате цветна палитра, аз Ви съветвам да вложите средства в Weekend Festival. 



Продуктите на BH Cosmetics не се тестват върху животни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар