четвъртък, 18 април 2019 г.

Палитра Venus XL на Lime Crime Ревю


След няколко поста, в които не писах за козметика, мисля че днес е време да се завърна за малко на тази вълна. Продуктът, който ще Ви представя е палитра ( естествено) и беше една от най-желаните от мен.
Както вече сте разбрали от заглавието, името й е Venus XL на Lime Crime. Много исках да пробвам нещата на марката и бях изключително щастлива, когато научих че ще бъдат заредени в Beauty Bay. В момента няма абсолютно нищо на Lime Crime в Beauty Bay, но не знам дали са изчерпани или пак са ги махнали. Както и да е, аз успях да се сдобия с тази палитра още в началото на септември и днес стигнах до ревю. Както винаги ще започна с външния вид на палитрата. От снимката виждате, че Venus XL е доста цветна и украсена. Запазената им марка с лика на Афродита също е на лице. На някои хора може да им дойде малко кичозна тази палитра на външен вид, но пък на мен много ми харесва. Не е много голяма, но е по-дебела от стандартните палитри. Тежка е и има стабилно затваряне чрез магнит. Да хвърлим поглед и вътре.

Получавате 18 сенки в красиви цветове основно от червената, лилавата и кафявата гама. Много хора намират Venus XL за доста сходна на Blood Sugar на Jeffree Star. За сега нямам тази на Джефри и не мога да кажа дали наистина има прилика. Аз лично не виждам кой знае каква прилика, но няма да задълбавам на тази тема. Сенките са много меки. Преливат се адски лесно, почти няма нужда да блендвате. Това е една от основните причини, заради която обикнах тази палитра. Обикновено сутрин нямам време за грим и почти винаги съм без такъв на работа, но Venus XL се оказа моето спасение в такива ситуации, именно заради това си качество. Получават се страхотни комбинации и изглеждат много добре. Можете да си направите нежен грим или да експериментирате с по-тъмните цветове. Пигментацията им е страхотна и почти няма разпрашване. Сенките издържат дълго на клепача без да се съберат в сгъвките. Смело бих казала, че това е една от най-добрите палитри в колекцията ми и бих я сравнила като качество с Modern Renaissance на Anastasia Beverly Hills. Вътре в палитрата има и голямо огледало. Ето суочове на сенките направени с пръст върху чиста кожа:


1-ви Ред

2-ри Ред

3-ти Ред



Както писах и по горе, в момента Lime Crime са изчерпани в Beauty Bay и не знам дали ще ги зареждат пак. Когато си я поръчах беше на цена от 56 евро. В официалният сайт на марката, цената на Venus XL е 58 долара, което е към 105 лв. Палитрата не е никак евтина, но просто всичко в нея си заслужава всяка стотинка. Препоръчвам Ви я с две ръце, ако нямате такива цветове сенки, а си търсите.



Lime Crime не тестват продуктите си върху животни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар