четвъртък, 2 май 2019 г.

Червила от Sugarpill Cosmetics Ревю


Нека днес оставим палитрите на страна и да си поговорим за другата ми голяма страст сред декоративната козметика, а имено червилата. В това ревю ще Ви покажа две червила от американския бранд Sugarpill Cosmetics.
Ако не сте чували до сега за Sugarpill, то задължително трябва да им обърнете внимание, ако сте фенове на ярките и смели цветове. 



Брандът е на пазара от 2003 година и е за всички, които искат да изпъкнат и да експериментират с грима си. Сенките им са нещото, което най-силно желая да пробвам и мисля скоро да си поръчам няколко цвята. Да се върнем обаче на червилата. Както виждате от снимките, и двете са от различни серии и от различен вид. Ще започна с течното, защото него го ползвах най-много и най-често. 




Името на цветът е Trifle и е от серията "High Tea", която е вдъхновена от английската традиция на следобедния чай. Колекцията "High Tea" включва 5 матови цвята в нюд и розовеещи цветове. Моят цвят е розов нюд със сивеещ подтон и е просто страхотен. Вписва се идеално с почти всеки грим и е много комфортно. Не изсушава устните и е супер издържливо при хранене и пиене. Апликатора е един от най-лесните за нанасяне, които съм пробвала и това издига червилото много на високо в моята лична класация за течни червила. Достатъчно е да кажа, че когато нямам време и искам някакъв цвят на устните си посягам точно към него, защото се нанася бързо, лесно и е красиво. Единственото, което не харесвам в него е ароматът му, защото е прекалено сладък и натрапчив. Цената на Trifle и на останалите червила от тази серия е 15,75 евро в Beauty Bay. Количеството, което получавате е 6 мл.
Другото червило на Sugarpill, което ще Ви представя е в цвят Cubby и е от серията им "Pretty Poison", която включва само твърди червила. Cubby е коралово розов цвят с матов финиш.




Цветът е много наситен и отличаващ се. Нанася се лесно и въобще не се усеща, че носите червило. То също е трайно и почти не изчезва, ако се храните. Няма аромат или поне аз не усещам такъв. Опаковката му е супер сладка и изглежда като голямо бонбонесто хапче. Картонените опаковки и на двете червила също са много красиви. 



Цената на червилата от "Pretty Poison" колекцията е 16,50 евро в Beauty Bay. Има и някои цветове, които са намалени. Червилото е 3,2 гр. Ето суочове на двата цвята:



Аз съм много доволна от тези продукти на Sugarpill Cosmetics и нямам търпение да добавя още неща от асортимента им към колекцията ми. Сенките им за очи са доста хвалени и много искам вече да ги пробвам. Те са последната ми надежда за пигментирани и качествени ярки цветове. Сайтът, който ни предоставя достъп до тази марка е Beauty Bay. Препоръчвам Ви да пробвате червилата им, ако искате шантави цветове и отлично качество.



Продуктите на Sugarpill Cosmetics не са тествани върху животни! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар